neem contact met ons op
 
 
 

Zorg op afstand

Remote Medical Care richt zich op het monitoren van vitale parameters van ambulante patiënten. Patiënten in thuisomgeving, in een ziekenhuis of een andersoortige kliniek. Waar een behoefte is om vitale parameters te monitoren zonder dat 24-uurs bewaking op een IC, Medium Care of een step down noodzakelijk is.

Remote Medical Care levert slimme oplossingen voor trendbewaking en tijdige alarmering.

Remote Medical Care biedt oplossingen voor medisch gecertificeerde wearables. Producten die passen in de bestaande zorgprocessen en die een draadloze koppeling maken met EPD, ZIS, cloud of app.

 

De essentie van deze vorm van monitoring op afstand is dat meetgegevens van vitale parameters continu en draadloos worden doorgestuurd naar de locatie waar ze nodig zijn om ze te beoordelen. Bijvoorbeeld een ziekenhuis, een ZBC, huisarts, privekliniek maar ook farmacologische studiecentra.

In het kader van monitoring en therapietrouw is het bijvoorbeeld van belang om te kunnen vaststellen wat de effecten zijn van behandeling op vitale waarden zonder dat de patient hiervoor een bezoek hoeft te brengen aan de behandelaar.

 

 

 

Laat je inspireren door de animatie video

Senselink

SenseLink is een hoogwaardige diagnostische oplossing voor cardiologische onderzoeken. 
 De technologie kenmerkt zich door storingsvrije registraties in een hoge kwaliteit en een sterk verbeterd comfort voor de patiënt.

MDR Gecertificeerd

Zowel de SenseLink hardware als software zijn MDR-gecertificeerd en voldoen aan alle actuele wet- en regelgeving.

Op technisch vlak is SenseLink uniek. Bijvoorbeeld door de combinatie van functionaliteit voor holter- en eventonderzoeken, maar ook door de toegepaste connectiviteit. De recorder slaat elke meting van begin tot eind (full disclosure) op, analyseert direct de data en detecteert automatisch zowel afwijkingen als events. Ritmestoornissen zoals tachycardie, bradycardie, pauzes en atriumfibrilleren worden automatisch herkend.

Door de geïntegreerde simkaart wordt de data direct doorgestuurd zodat er 24/7 op afstand met de patiënt kan worden meegekeken.

Het gemak van comfort

SenseLink biedt een unieke ECG-kabel met innovatieve sensoren die een storingsvrije registratie verzorgen. Doordat alle sensoren in serie geschakeld zijn, hoeft maar één kabel op de patiënt te worden aangesloten. Een grote verbetering van het draagcomfort zonder verlies van kwaliteit. SenseLink herkent automatisch welke patiëntkabel gebruikt wordt en ondersteunt zowel 3-, 5- als 12-leads.

Zo ondersteunen wij u om patiëntvriendelijke zorg te leveren en om tegelijkertijd te besparen op zorgkosten. SenseLink biedt u een nieuwe ervaring!

Waarom SenseLink ?

 • Storingsvrij ECG
 • 3-, 5- en 12- leads
 • Optimaal draagcomfort
 • Full disclosure
 • Automatische eventdetectie
 • Remote data
 • Webapplicatie
 • DICOM compatible
 

Hoe werkt het ?

 • Medisch gecertificeerde wearable
 • Draadloze connectie met app, cloud of EPD, via Wifi, 3G of Bluetooth
 • Monitoring en beoordeling op afstand
 • SenseLink Online Manager